FLAŞ HABER

Fatih Terim tercihini yaptı!

08 Kasım 2014 Cumartesi 15:41

Fatih Terim tercihini yaptı! Brezilya ve Kazakistan maçlarının kadrosunu açıklayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Gökhan Töre’yi çağırırken, Beşiktaşlı futbolcu ile tartışan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak kadro dışında kaldı.

Fatih Terim tercihini yaptı!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 Kasım’da Brezilya ve 16 Kasım’daki Kazakistan maçlarının aday kadrosunda tercihini yaptı, Gökhan Töre yine ay-yıldızlı takımda yer aldı.
 
Gökhan Töre ile yaşadıkları tartışma ve silah çekme olayı nedeniyle Letonya ve Çek Cumhuriyeti maçlarına sakatlıklarını gerekçe göstererek gelmeyen Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak ise bu kez kadro dışı kaldı. İki oyuncu da Gökhan’ın özür dilemesini kabul etmemişti.
 
Terim’in diğer sürprizi ise kalede oldu. Fatih hoca, Volkan Demirel’i kadroya alırken, Onur Kıvrak ve Tolga Zengin’in sakatlığında Bursasporlu Harun Tekin’e davet yolladı.
 
ADAY KADRO
 
KALECİ: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin
 
DEFANS: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı
 
ORTA SAHA: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan
 
FORVET: Adem Büyük, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz

Yorum Gönder