FLAŞ HABER

Çek basını itiraf etti! Penaltı...

11 Ekim 2014 Cumartesi 13:01

Çek basını itiraf etti! Penaltı... Çek basını, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti'nin Türkiye'yi 2-1 mağlup ettiği maça geniş yer ayırdı.

Çek basını itiraf etti! Penaltı...

Blesk gazetesi, "Çeklerin dönüşü" başlığını kullandığı haberde, Çek Cumhuriyeti'nin Sivok ve Dockal'ın golleriyle çok önemli bir galibiyet aldığını yazdı. Gazete, attığı gol sonrası kutlama yapmayan Sivok'un, "Tabii ki gol sonrası kutlamak istemedim. 7 yıldır burada oynadığım için sevgi gösterisinde bulunmak bana yakışmazdı" ifadesine de yer verdi.

ÇEK TARAFTARLAR "PENALTIYDI" DEDİ
Blesk gazetesi ayrıca, 37. dakikada Arda Turan'ın Çek futbolcu Vacha'nın müdahalesiyle yerde kaldığı ve hakem Jonas Eriksson'un penaltı kararı vermediği pozisyonla ilgili internet sitesinde anket yaptı. Yapılan ankette 766 kişi "Penaltıydı", 198 kişi "Penaltı değildi" seçeneğini seçerken, 109 kişi ise pozisyonun tartışmaya açık olduğu görüşünü savundu.

"ÇEKLER, SIVOK VE DOCKAL İLE TÜRKİYE'Yİ FETHETTİ"
Denik gazetesi de "Çekler, Sivok ve Dockal ile Türkiye'yi fethetti" başlığını atarken, Çek Cumhuriyeti'nin 2 maçta 2'şer gol atarak 2 galibiyet aldığını belirtti. Gazete ayrıca hakemin Arda Turan'ın pozisyonunda Türkiye'nin penaltısını vermediğini vurguladı.

"ZAFER ÇEKLERİN"
Dnes gazetesi, "Zafer Çeklerin" başlığını atarken, gruptaki ilk maçta Hollanda'yı mağlup eden Çek Cumhuriyeti'nin, Türkiye'yi de yenerek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yaptığını yazdı.

"HOLLANDA GALİBİYETİNDEN BİLE DAHA DEĞERLİYDİ
Novinky gazetesi ise, Türkiye karşısında Çek Cumhuriyeti'nin, Hollanda maçında aldığı galibiyetten bile daha değerli bir galibiyet elde ettiğini yazdı.

Yorum Gönder