FLAŞ HABER

Bülent Yavuz: "Skandal karar!"

04 Eylül 2015 Cuma 10:57

Bülent Yavuz: "Skandal karar!" Bülent Yavuz Türkiye-Letonya maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi

Bülent Yavuz: "Skandal karar!"
İşte Bülent Yavuz'un maç yorumu...
 
"Konya Şehir Stadı'nın muhteşem seyircisi önünde Türk Milli Takımımız, Hollanda'nın da mağlup olduğunu düşünürsek ayağına kadar gelen kısmeti elinin tersiyle adeta iteledi ve tam bir hayal kırıklığı yarattı.
 
Bu kadar gol kaçan bir maç daha hatırlamıyorum. Hakem Stefan Johannesson da tıpkı Türk Milli Takımı'nın forvetleri gibiydi... Çok faul kaçırdı. Ofsayt pozisyonlarında ise yardımcısıyla birlikte adeta Ay-Yıldızlı ekibin kabusu oldu.
 
Bence hakem bu maçın el freni oldu. 67. dakikada, Burak'ın gollük pozisyonunda yardımcının bayrağı yanlıştı. Bu, hakemin ve yardımcının verdiği skandal bir karardı. Bayrak kalkmasa pozisyon yüzde yüz penaltıydı ve kaleci kırmızı kartla atılırdı.
 
45. dakikada defansın eline gelen top, 45+1'de Burak'a ceza alanı içerisinde yapılan müdahale, 68. dakikada ceza alanında Burak'ın itelenmesi ve 83. dakikada Arda'nın yine ceza alanında düşürülmesine hakem "Penaltı yok" dedi.
 
Ortada olan pozisyonlar vardı. Hakem takdir haklarının hepsini misafir takıma lehine kullandı. Zaten Türk Milli Takımı olunca, hiçbir hakem yüzde 51'i lehimize kullanmıyor."
 
(Habertürk)

Yorum Gönder