FLAŞ HABER

"55 Bin Türk'e Karşı Oynayacağız"

13 Ekim 2013 Pazar 15:01

Uzun bir aradan sonra yeniden Hollanda Milli Takımı'na seçilen Wesley Sneijder, Türkiye karşısında sahada olmak istiyor.

"55 Bin Türk'e Karşı Oynayacağız"
 Uzun bir aradan sonra yeniden Hollanda Milli Takımı'na seçilen Wesley Sneijder, Türkiye karşısında sahada olmak istiyor.
 
"ESKİ HOCAMA KARŞI SAHADA OLACAĞIM"
Galatasaray'da oynaması nedeniyle özel bir maça hazırlandığını söyleyen yıldız oyuncu, "Benim için çok anlamlı bir karşılaşma. Özellikle de Türkiye için bu kadar önemliyken. Ayrıca eski teknik direktörüm Fatih Terim'e karşı oynayacağız. İlk 11'de forma giymeyi umuyorum." dedi.
 
"TÜRK TARAFTARLAR BİZİ UYUTMAYABİLİR"
Türk taraftarların baskısına dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Sneijder, "Ben orada tecrübeli olacağım. Türk taraftarlar dikkate alınmalı. Maçtan önceki gece otele gelip, bizi uyutmamaları olası. Bu da işin bir parçası" şeklinde konuştu.
 
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal de son antrenmanda Wesley Sneijder ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaraylı oyuncunun salı akşamı milli takımımıza karşı forma giymesi bekleniyor.
 
"TÜRKİYE MAÇI DERBİNİN ÖTESİNDE"
Daha önce Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini cezalı olduğu için tribünden izleyen Hollandalı yıldız,  Türkiye-Hollanda maçının, takımımız açısından önemi nedeniyle bir derbi havasına bürüneceğini belirterek arkadaşlarını böyle motive etti:
 
"Bu derbi Real Madrid-Barcelona, Milan-İnter gibi derbilere de benzemeyecek. Derbinin bile ötesinde bir maça çıkacağız belki. Salı gecesi Kadıköy'de tam 55 bin Türk, bize karşı takımını destekleyecek. Sahaya tabii ki yine kazanmak için çıkacağız ama bu kolay olmayacak, özellikle ortam bizi zorlayacak."
 
EV SAHİBİ KUYT KADIKÖY'Ü ANLATTI
Söz konusu stat Kadıköy olduğu için 'ev sahibi' konumunda olan isim ise hiç şüphe yok ki Fenerbahçeli Dirk Kuyt. Bu kez ilk 11'de sahaya çıkması beklenen deneyimli futbolcu da tıpkı Sneijder gibi arkadaşlarına Saracoğlu hakkında ipuçları verip, psikolojik mücadeleye hazır hale gelmelerine yardımcı oluyor. Ancak kader maçı öncesinde oluşan milli takım sinerjisi ve Kadıköy'ü dolduracak 55 bin kişi, bu hazırlıkları boşa çıkarmak için geri sayımda ve ilk düdüğü heyecanla bekliyor.

Yorum Gönder