FLAŞ HABER

İstanbulspor'dan büyük beğeni alan paylaşım!

15 Mayıs 2017 Pazartesi 11:53

İstanbulspor'dan büyük beğeni alan paylaşım! İstanbulkspor'un Türk futbolunun efsane kulüpleri için sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük beğeni aldı!

İstanbulspor'dan büyük beğeni alan paylaşım!
İstanbulspor Kulübü, kendileri gibi TFF 1. Lig'e yükselen Ankaragücü ile, 2. Lig'e yükselen Sakaryaspor ile Altay'ın geri dönünüşünü Türk futboluna müjdelerken, twitter adresinden yaptığı paylaşımla büyük beğeni kazandı.

Sarı siyahlı kulübün resmi twitter hesabından yapılan 4 kulubün amblemleri ve renklerinin yer aldığı paylaşımda, ''Biz'' demek ''mazi''demek... ''Biz'' demek ''Türk Futbolu'' demek... DÖNÜYORUZ ! sözlerine yer verildi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükseldi. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Türk futbolunun asırlık çınarlarından Ankaragücü de grubunu ilk sırada tamamlayarak, TFF 1. Lig'de mücadele etme hakkını kazandı.

Türk futbolunun efsane takımları Sakaryaspor ile Altay da eski günlerine dönmek için mücadele ediyor. Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta yer alan Sakaryaspor, ligi ikinci sırada bitirip play-off oynamaya hak kazanmıştı. Tatangalar final maçında Diyarbekirspor'u 2-1 yenerek 2. Lig'e yükseldi.

Yıllarca Süper Lig'de mücadele eden İzmir'in siyah beyazlı temsilcisi Altay da taraftarlarını sevindirdi. Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta yer alan Altay, grubunu ikinci sırada tamamlarken, play-off final maçında bir başka efsane Kocaelispor'u penaltılarla eleyerek 2. Lig biletini almıştı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder