FLAŞ HABER

Futbolda Dünya Şampiyonuyuz!

20 Nisan 2015 Pazartesi 09:11

Dünya şampiyonu 'Trabzon Erdoğdu Lisesi' Dünya Liseleriarası Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya ekibini 2-1 mağlup eden Trabzon Erdoğdu Lisesi şampiyon oldu.

Futbolda Dünya Şampiyonuyuz!
Guatemala'da yapılan Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarı ile temsil eden Erdoğdu Anadolu Lisesi, finalde Brezilya temsilcisi ile karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan Erdoğdu Anadolu Lisesi karşılaşmasın ilk bölümünde 1-0 öne geçti.

İlk yarı 1-0 Erdoğdu Anadolu Lisesi lehine sonuçlandı. İkinci yarıya da güzel bir başlangıç yapan Erdoğdu Anadolu Lisesi bu yarının ilk bölümünde de bir gol bularak skoru 2-0'a taşıdı. Brezilya temsilcisi bulduğu 1 golle oyuna ortak olmaya çalışsa da Erdoğdu Anadolu Lisesi buna izin vermedi ve karşılaşma Trabzon ekibinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Erdoğdu Anadolu Lisesi bu galibiyetle Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonu oldu.

KOLBASTILI KUTLAMA
Maçın ardından Erdoğdu Lisesi oyuncuları şampiyonluk kupasını alırken, kolbastı oynayarak da şampiyonluk sevinci yaşadı.

2003 DÜNYA ŞAMPİYONU TRABZON LİSESİ

Trabzon Lisesi, Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası finalinde ev sahibi ülkenin temsilcisini 28. dakikada Yavuz'un attığı golle 1-0 yenmiş ve şampiyonluk kupasına uzanmıştı.

Turnuva'da Trabzonspor Lisesi adına 10 gol atan Ergin Keleş de gol kralığını ilan etmişti. O lisenin öğrencileri arasından sadece Ergin Keleş ve Enis Kahraman 'yıldız' mertebesinde futbolcular olabildi.

Yorum Gönder