FLAŞ HABER

Fatih Terim için müthiş iddia!

22 Nisan 2014 Salı 10:21

Fatih Terim için müthiş iddia! Galatasaray'dan ayrılarak Milli Takım'la 5+2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim hakkında Fransız ve İngiliz basınından önemli bir iddia geldi

Fatih Terim için müthiş iddia!
Galatasaray'la yakaladığı başarılara rağmen başkan Ünal Aysal'la yaşadığı problemler sebebiyle görevine son verilen Fatih Terim, Milli Takım'la 5+2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ancak Fransız ve İngiliz basınından Fatih Terim için gelen transfer açıklamaları oldukça ses getireceğe benziyor.
 
Yer yerinden oynayacak
Galatasaray'la sezon başında yollarını ayıran Fatih Terim Avrupa'nın gündeminde. Avrupa kulüplerinin yaşadığı teknik direktör sıkıntılarının ardından bugünlerde sıkça gündeme gelmeye başlayan Fatih Terim bir çok kulübün listesine girdi. Özellikle Fransız ve İngiliz basınından bazı gazetecilerin iddiası Fatih Terim'e olan ilgiyi doğrular nitelikte.
 
Fransızlar teklife hazırlanıyor
Bu sezon Fransa Ligi'nde PSG'nin arkasında kalan ve şampiyonluğu kaptırmak üzere olan Monaco'da Ranieri ile yollar ayrılıyor. İtalyan hocanın yerine düşünülen ilk isim ise Fatih Terim. İddialara göre Monaco yönetimi yıldızlar topluluğu olan takımı otoriter bir hocaya emanet etmek istiyor ve bunun için de en büyük adayın Terim olduğu belirtiliyor. Ayrıca Monaco yönertimi Massimiliano Allegri'yle de yakından ilgileniyor.
 
Sözleşme sıkıntısı

Fatih Terim'in Fiorentina ve Milan tecrübelerinden sonra tekrar Avrupa'da çalışma düşüncesine rağmen Milli Takım'la yapılan 5+2 yıllık sözleşme hem Monaco'yu hem de Terim'i zorlayacak olan faktörler. Ancak Fransa'dan gelen haberlere göre Monaco'nun Terim'e yapacağı teklifin reddedilemeyecek bir teklif olacağı aktarılıyor. Milli Takım'la kendisine yeni bir sayfa açan Fatih Terim'in Fransa'dan gelen bu teklife ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Yorum Gönder