FLAŞ HABER

En kötüsü Galatasaray!

07 Kasım 2014 Cuma 11:08

Turnuvanın en kötüsü Galatasaray! Galatasaray yenilen gol sayısında da turnuvanın sonlarında. Temsilcimiz, 13 kez rakip forvetlere engel olamazken kalesinde 19 gol gören Bate’nin ardında yer aldı.

En kötüsü Galatasaray!
Hürriyet'in haberine göre; Devler Ligi 4. hafta maçları sonunda en kötü performans sergileyen takım Galatasaray oldu. Grup aşamasında yer alan 32 takımda 4’er maçlarını tamamlarken 3 takım sadece 1 puan alabildi.

Temsilcimiz Galatasaray dışında İspanyol ekibi A.Bilbao ve Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apoel 1 puan aldı ancak bu üç ekip içinde averajı en kötü takım Galatasaray oldu. Galatasaray 4 maç sonunda -10 averajla 32 takım içinde son sırada yer alırken, A.Bilbao -4 ve Apoel -3 averajla sıralandı.

DORTMUND ZİRVEDE
Cimbom yediği 13 golle aynı zamanda grupların en çok gol yiyen 2. takımı konumunda bulunuyor. Son iki maçında Shakhtar Donetsk karşısında 12 gol yiyen Bate Borisov takımı toplamda 19 golü kalesinde görürken G.Saray 13 gol, Roma 11 gol yedi.

Grup aşamasının ilk 4 haftası sonunda en başarılı takımlar 12 puan toplayan Borussia Dortmund, Bayern Münih ve Real Madrid oldu. Bu takımlar içinde averajı en iyi olan takım Dortmund 32 ekip içinde ilk sırada yer alıyor.

Yorum Gönder