FLAŞ HABER

Dünya Neymar'a ağlıyor

07 Temmuz 2014 Pazartesi 11:58

Brezilya'nın yıldızı Neymar sakatlandı. Omurgasında kırık tespit edilen ünlü yıldız, bir süre hareket dahi edemeyecek.

Dünya Neymar'a ağlıyor
Brezilya 2014'ün en büyük yıldızlarından Neymar, yarı finalden itibaren yok. Kolombiya karşısında maçın 87. dakikasında aldığı darbeyle yerde kalan Barçalı yıldız, acı içinde hastaneye kaldırıldı. Hemen ilk tetkikleri yapılan ünlü golcünün omurgasında kırık tespit edildi.
 
Brezilya milli takımının doktoru Rodrigo Lasmar, "Bu haberi vermek kolay değil; ancak açıkçası Neymar Dünya Kupası'nın devamında oynayamayacak. Testlerde, üçüncü omurun yakınında kırık tespit ettik. Ameliyat olması gerekmiyor; ancak acıyı kontrol edebilmesi için hareket etmemesi gerekecek. Futbol oynayamaz. Bir hafta, iyileşmesi için yeterli değil. Titiz bir tedaviden geçmesi gerekiyor. Belini kemerle bağlayacağız, böylece biraz daha rahat hissedecek." şeklinde konuştu.
 
Juan Zuniga'nın faulü sonrası yerde kalan Neymar haberinin yayılmasıyla, Brezilya halkı yarı final heyecanını unuttu, ünlü yıldızın sakatlığını konuşuyor. Yarı finalde Almanya'yla eşleşen evsahibinde Neymar'ın yanı sıra Thiago Silva da sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Anahtar Kelimeler BrezilyaNeymar

Yorum Gönder