FLAŞ HABER

Şenol Güneş'ten Suruç açıklaması!

20 Temmuz 2015 Pazartesi 22:24

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Suruç'taki terör saldırısı ile ilgili "Ölen kardeşlerimiz hepimizin yüreğini parçaladı" dedi.

Şenol Güneş'ten Suruç açıklaması!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
 
Avusturya kampının ilk gününde basın mensuplarıyla sohbet eden Güneş, beklenmedik ve uzun zamandır gündemde olmayan bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, "Bugün maalesef kötü bir haberle, tekrar kötü günlere dönmüş gözüküyoruz. Sayıyı bilmiyoruz ama sayıya bakmamak lazım. Ölen tüm kardeşlerimiz, hepimizin yüreğini parçaladı" dedi.

Şiddetin ve terörün bitmesini arzuladıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Siyasilerin çalıştığını görüyoruz, maalesef çok mesafe alınmadığını da görüyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Umarım acıları daha fazla büyümez. Kampın ilk günü başlamadan bunları duymak hepimizi üzmüştür. İnsanlara hiçbir şey olmasın. Olumsuzluk görmeyelim diyoruz. İnşallah buna da çözüm bulunur" diye konuştu.

Avusturya kampı

Avusturya'nın Waltersdorf bölgesinde gerçekleştirecekleri kampla ilgili de bilgi veren Güneş, ikinci kamp döneminde daha çok maç yaparak hazırlıklarını sürdüreceklerini dile getirdi.

Yarından itibaren çift idmanla çalışmalara devam etmek istediğini vurgulayan Güneş, "Kampın ilk gününden son gününe kadar daha çok müsabaka ağırlıklı antrenman olacak. Bazıları üst üste olacak. Bütün oyuncuları görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili soruları herhangi bir katılımın olmaması sebebiyle cevaplamak istemediğini belirten siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "Elimizdeki 26 oyuncuyla devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sakat oyuncular Tolgay Arslan ve Veli Kavlak ile ilgili bilgi veren Şenol Güneş, şunları kaydetti:

"Tolgay'ın durumunu biliyoruz. Ameliyat olacak. Kendisiyle konuştum. 'Hoca seni oynatmadı, yeni transfer gibi kendini hazırlayan biri olarak gör' dedim. Sakat oyuncu olarak görmemesini söyledim. Veli'nin durumu başka soru işareti. 24 Temmuz'a kadar kendi haline bıraktık. Huzurlu olsun, kafası karışmasın diye böyle yaptık. Daha önce gözüktüğü doktorlar var. Sonucu aldıktan sonra aramıza katılacak. Tolgay, devreye kadar büyük ihtimal aramızda olmayacak."

Şenol Güneş, Tolgay'ın yerine bir arayışın olup olmadığı sorusunu da, "Katılmadan konuşmak doğru değil. 1 Eylül'e kadar transfer devam eder. Belli pozisyonlarla ilgili acelemiz vardı. Bazen erken yaparsınız, bazen geç yaparsınız. Önemli olan hayırlı olması" diyerek cevapladı.

Yorum Gönder