FLAŞ HABER

Jardel Devam Ediyor

09 Kasım 2013 Cumartesi 09:25

Futboldan kopamayan 40 yaşındaki Jardel, Brezilya'da amatör bir ekiple anlaştı.

Jardel Devam Ediyor

Bir dönem Galatasaray forması giyen Brezilyalı Mario Jardel futbola doymuyor. 2000-2001 sezonunda sarı kırmızılı formayı giyen ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi olan ‘Süper Mario Jardel’ 40 yaşında yeni bir transfere imza attı. Ülkesinin amatör futbol kulüplerinden Ibiruba kentinin Vila Nova ekibiyle anlaşan Jardel, bu hafta sonu itibariyle antrenmanlara da başladı.

Yıldız futbolcunun gelişiyle kentte büyük bir heyecan yaşandığı belirtilirken, ilerleyen yaşına karşın futbolu bırakmamakta kararlı olan Jardel, “Buraya arkadaşlarımın çağrısı üzerine onlara yardımcı olmaya geldim” derken, tekrar profesyonel olarak oynamayı düşünüp düşünmeyeceği sorusuna ise ‘Neden olmasın, performansıma bağlı’ şeklinde cevap vererek bu heyecanı daha da artırdı.

Kariyeri başarı dolu
Galatasaray ile birlikte Avrupa Süper Kupası’nı kaldıran Jardel, Real Madrid’e attığı gollerle hafızalarda yer edinmişti. Kariyeri boyunca 11 farklı ülkede 20’nin üzerinde takımın formasını giyen Sambacı forvet, birçok kulüpte şampiyonluklar yaşamış, biri Porto diğeri Sporting Lizbon forması ile olmak üzere iki kez Avrupa Altın Ayakkabı ödülünü kazanmıştı.

Yorum Gönder