FLAŞ HABER

Bayern Münih finalde!

17 Aralık 2013 Salı 23:53

Bayern Münih finalde! FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Bayern Münih, Çin'in Guangzhou Evergrande takımını farklı yenerek finale yükseldi.

Bayern Münih finalde!
Guangzhou Evergrande : 0 – Bayern Münih : 3
40’ [0-1] Franck Ribery
44’ [0-2] Mario Mandzukic
47’ [0-3] Mario Götze

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Bayern Münih ile Guangzhou Evergrande Fas’ta karşı karşıya geldi. Turnuvanın en büyük favorisi olan Bayern Münih maça hızlı başladı. Oyunun hakimiyetini eline alan Alman temsilcisi yetenekli ayaklarıyla girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.

Avrupa Şampiyonu Bayern aradığı golü 40. dakikada  birçoklarına göre 2013 yılının en iyi futbolcusu olan Fransız yıldızı Ribery ile buldu.0-1. İlk golün ardından hız kesmeyen Münih, 44. dakikada golcü oyuncusu Mario Mandzukic ile farkı 2’ye çıkardı. 0-2.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İlk yarının sonunda başlayan Bayern fırtınası ikinci yarının başında kaldığı yerden devam etti.  Yıldızlar topluluğu Bayern bu kez 47. dakikada Mario Götze ile golü buldu ve farkı 3’e çıkardı.0-3.

Maçın geri kalan bölümünde gol olmadı ve Alman temsilcisi Bayern Münih kupada adını finale yazdırdı. Bayern Münih finalde Atletico Mineiro-Raja Casablanco maçının galibi ile oynayacak. Final maçı cumartesi günü oynanacak.

Yorum Gönder