FLAŞ HABER

Demirören'den kulüplere müjde!

04 Ağustos 2015 Salı 14:59

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yabancı oyunculardaki lisans ücretleri konusundaki düzenlemeleri yakın zamanda yapacaklarını söyledi.

Demirören'den kulüplere müjde!
Kulüpler Birliği Vakfı 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Haliç Kongre Merkezi Balat Salonu'nda gerçekleştirildi. 18 kulübün de onayını alan Göksel Gümüşdağ, yeniden başkanlığa seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerine, geride kalan dönemde yapılan ortak çalışmalar, Türk futbolu ve marka değeri için atılan adımlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demirören, "Göksel Gümüşdağ'ı tebrik ediyorum. Haziran ayında yaptığımız genel kurulda 17 kulübün desteğiyle seçilen bir başkanım. Yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. En önemli sorunlardan biri yabancı oyunculardaki lisans ücretleri. Bu konuda da gerekli düzenlemeleri yakın zamanda yapacağız. Yeni sezonda birlik beraberliğin sezona yansımasını diliyorum. Medyanın da olumlu yönden bakmasını istiyorum" diye konuştu.
 
Göksel Gümüşdağ da kulüplerin başkanlarına ve vekillerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum Gönder