FLAŞ HABER

City çıldırdı! İki yıldızı servet...

03 Temmuz 2016 Pazar 14:37

Manchester City ile Premier Lig'de ilk sezonunu geçirecek olan Pep Guardiola, güçlü bir kadro kurmak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcının isteğiyle Manchester City, Suarez ve Kroos için 176 milyon avroluk kaynak ayırdığı iddia ediliyor.

City çıldırdı! İki yıldızı servet...
İngiliz basını, Nolito ve İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katan Manchester City'nin hedefinde Real Madrid'in yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos ve Barcelona'nın forveti Luis Suarez'in bulunduğunu yazdı.
 
Guardiola, Bayern Münih'te bir sezon birlikte çalıştığı Toni Kroos'u ısrarla istediği ve İngiliz ekibinin Alman oyuncu için 76 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.
 
Barcelona'nın 29 yaşındaki forveti Suarez için kesenin ağzını daha da açacak olan Manchester City, yıldız oyuncu için 100 milyon avro önereceği iddia edildi. 
 
Luis Suarez geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 50 maçta 53 gol atığ 23 asist yaparak inanılmaz bir performans gösterirken, 26 yaşındaki Alman oyuncu Kroos ise 44 kez Bayern Münih formasıyla sahaya çıkarak istikrarlı bir performans sergilemişti. 
 

Yorum Gönder