FLAŞ HABER

Boşnak yıldızdan Trabzonspor itirafı!

08 Eylül 2014 Pazartesi 14:57

Boşnak yıldızdan Trabzonspor itirafı! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Boşnak futbolcu Vedad İbişeviç, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç'in kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

Boşnak yıldızdan Trabzonspor itirafı!
İbişeviç, yaptığı açıklamada, transfer döneminde  İngiltere ve Türkiye'den teklifler aldığını ancak Stuttgart'ın kendisini vermek  istemediğini belirterek, "Halilhodziç, beni istedi. Çok iyi bir teklif yaptılar  ancak Stuttgart beni bu yaz vermek istemedi. İngiltere'den West Ham United takımı  da transfer teklifi yaptı" dedi.
 
Stuttgart'ın geçen sezona oranla bu yıl daha güçlü bir kadrosu  olduğunu ifade eden Boşnak futbolcu, hedeflerinin büyük olduğunu ve gelecekte  Stuttgart'tan ayrılabileceğini dile getirdi.
 
Bosna Hersek Milli Takımı'nın Güney Kıbrıs ile yapacağı 2016 Avrupa  Futbol Şampiyonası elemeleri maçını da değerlendiren İbişeviç, "Güney Kıbrıs,  kolay bir rakip değil. Hazırlıklarımızı bunun bilincinde sürdürüyoruz. Güney  Kıbrıs, kolay gol yemiyor. Zor bir maç olacak. Onlardan daha kaliteli bir takımız ancak kesinlikle onları küçümseyemeyiz. Ciddi ve gayretli bir oyunla üç puanı  alan taraf biz olmalıyız. Skorun önemi yok. 1-0 olsun ama biz kazanalım" şeklinde  konuştu.
 
Kamp yaptıkları Zenitsa kentinde önceki gün meydana gelen ve beş  işçinin hayatını kaybettiği maden kazasından duyduğu üzüntüyü de dile getiren  İbişeviç, "Zenitsa'ya mutlu olmak, mutlu etmek, olumlu bir enerji yaymak için  gelmiştik ancak madendeki trajedi her şeyi değiştirdi. Kazada yaşamını yitiren madencilerin ailelerine başsağlığı diliyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorum Gönder