FLAŞ HABER

Beşiktaş, Club Brugge'yı yine geçemedi !

04 Nisan 2015 Cumartesi 23:18

Beşiktaş, Almanya'da karşılaştığı Club Brugge'yı bir kez daha deviremedi.

Beşiktaş, Club Brugge'yı yine geçemedi !
 
Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 53.Uluslararası U19 Champions Trophy futbol turnuvasına katılan Beşiktaş'ın U19 Takımı, bugün çıktığı ilk maçında Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı.

25 dakikalık iki devre halinde oynanan maçta Beşiktaş'ın U19 Takımı, rakibi Club Brugge oranla daha organize takım görüntüsü verdi. Beşiktaş, her iki devrede de Hüseyin Afkan ile sağ kanadı kullanarak, Muhammed Enes Durmuş'la gol aradı. Çok sayıda futbol severin takip ettiği maçın son bölümünde de, gelişen karşılıklı ataklar taraflara gol getirmeyince maçta 0-0 sona erdi.

Beşiktaş, Brugge karşısına Enes Fidayeo, Süleyman Enes Özer, İbrahim Anıl Tekeli, Fatih Aksoy, Siyar Kepir, Ezlem Öztürk, Alpcan Arcı, Hüseyin Afkan, Muhammed Enes Durmuş, Halil İbrahim Mizrap, Hamza Küçükköylü 11 ile çıktı.

TURNUVANIN KAZANIMLARI OLACAK
Beşiktaş U19 Takımı Teknik Direktörü Halim Okta, maçın ardından habercilere turnuvayı şu sözlerle değerlendirdi:"Brugge maçı, bizim turnuvadaki ilk maçımız olduğu için önemliydi. Maçta iyi oynadık, rakibe pozisyon ver sekte kazanabileceğimiz bir maçtı, ama olmadı. Yinede turnuvaya yenilgisiz baslamakta önemliydi. Turnuva, güçlü takımların mücadele ettiği bir organizasyon, bizim takımımıza da uluslararası düzeyde çok kazanımlar kazandıracağına inanıyorum. İlerde çok iyi yerlere gelebilecek oyuncularımız açışından da, turnuvayı önemsiyoruz".

Brugge karşısında forma giyen Fatih Aksoy, "turnuvaların ilk maçları hep zordur, bizde Brugge karşısında iyi mücadele ettik. Gelecek maçlarda galibiyetler almak, turnuvadan da iyi bir derece ile ayrılmak istiyoruz" dedi.
İbrahim Anıl Tekeli ise " Brugge maçını 0-0 bitirdik, ama bizim iyi oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Gelecek maçlarda galibiyet için oynayacağız" dedi. Maç sonrası Beşiktaş'ın oyuncuları, Düssedorf'ta bulunan ünlü mağaza Karstadt'ın spor ürünlerinin satıldığı binada, yerel bir gazetenin düzenlediği tanıtım etkinliğine katıldı. Mağaza da oyuncular, kendilerine yöneltilen Beşiktaş içerikli soruları da yanıtladı.  

DHA
Anahtar Kelimeler BeşiktaşClubBrugge

Yorum Gönder