FLAŞ HABER

Balotelli: Prandelli adam değil!

16 Ekim 2014 Perşembe 19:17

Balotelli: Prandelli adam değil! Liverpool'un 23 yaşındaki forveti Mario Balotelli, eski teknik direktörü Cesare Prandelli hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Balotelli, Prandelli için, "Sorunlarını yüzüme karşı söyleyemeyen biri. Bence adam değil" ifadesini kullandı.

Balotelli: Prandelli adam değil!
Sezon başı adı Galatasaray'la da anılan ancak daha sonra 20 milyon euroya İngiliz devi Liverpool'un yolunu tutan İtalyanlar'ın "yaramaz çocuğu" Mario Balotelli, şu an Galatasaray'ı çalıştıran, Dünya Kupası'nda İtalya Milli Takımı'yla büyük hüsran yaşayan Cesare Prandelli için sert sözler sarfetti.

İngiliz medya organı Talksport.com'a açıklamalarda bulunan Balotelli, "İtalyan Milli Takımı'na seçilmiyorum. Bu normal. Çünkü gol atamıyorum. Pelle atıyor. Doğal bir durum. Ancak Dünya Kupası'nda zaten en fazla 2-3 kere gol pozisyonuna girme şansı buldum. İngiltere'ye karşı da golümü attım. Yine de maçtan sonra arkamdan bana birçok eleştiri getirildi. Ben insanların yüzüne karşı konuşan bir insanım. Prandelli değildi. Bana göre Prandelli adam bile değil. Öyle olsaydı arkamdan beklemediğim şekilde iş çevirmezdi." ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de henüz golle buluşamayan oyuncu ayrıca, Liverpool'un takım olarak beklediğinden iyi çıktığını, taraftarların da ilk günden itibaren kendisine hep sevgi gösterdiğini belirtti.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder