FLAŞ HABER

Tarihe geçti!

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:13

Tarihe geçti! İlk kez 11'de şan bulan Emre Mor, hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın tarihine geçti.

Tarihe geçti!
18 yaşındaki Emre, Avrupa Şampiyonaları tarihinin asist yapan en genç 3. oyuncusu olurken, Euro 2016’da ise bu alanda ilk sırada.

TÜRKİYE’NİN Avrupa Şampiyonası tarihinde forma giyen en genç futbolcusu olan Emre Mor dün Çekler’e karşı ilk kez 11’de şans bulurken turnuvanın tarihine geçti. Daha önce Karadağ ve Slovenya ile oynanan hazırlık maçları ile şampiyonadaki Hırvatistan karşılaşmasına yedekten oyuna giren genç oyuncu 11’e çıktığı ilk maçta Burak’a asist yaparak hem Avrupa Şampiyonalarının hem de Euro 2016’nın tarihine geçti.

ARDA ALNINDAN ÖPTÜ
18 yaş, 322 günlük  Emre Mor, Euro 2016’da asist yapan en genç futbolcu oldu. Emre ayrıca Avrupa Şampiyonaları tarihinde asist yapan en genç 3. oyuncu oldu. Oyun içinde topu ayağına aldığı her anda tribünlerden büyük destek alan genç yıldız 68. dakikada depar atarken yaşadığı sakatlık sonrası kenara değişiklik işareti yaparken, 1 dakika sonra yerini Olcay’a bıraktı.
 
BURAK’A yaptığı asist sonrası tüm futbolcuların kutladığı Emre devre arasında soyunma odasına giderken takım kaptanı Arda Turan’dan özel tebrik aldı. Arda, Emre Mor’u alnından öperek kutladı.
Anahtar Kelimeler Tarihe GeçtiEmre

Yorum Gönder