FLAŞ HABER

Yine Ronaldo Kurtardı!

19 Ekim 2013 Cumartesi 20:15

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid evinde ağırladığı Malaga'yı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Yine Ronaldo Kurtardı!
 İspanya La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid evinde Malaga ile karşılaştı. Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi 2-0 kazandı.
İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada, ikinci yarının hemen başında Angel di Maria attığı gol ile öne geçti. Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, 90. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Cristiano Ronaldo'nun gole çevirmesiyle başkent ekibi maçtan 2 farklı galip ayrıldı.

Öte yandan ev sahibinde ciddi bir sakatlığı bulunduğu dedikoduları olan Gareth Bale, mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, 76. dakikada Alvaro Morata'nın yerine oyuna dahil oldu.

Bu skorun ardından geçtiğimiz hafta Levante'yi mağlup eden Real Madrid puanını 22 yaptı ve 3. sıraya yerleşti. Son 2 haftada Valladolid ve Osasuna'yı deviremeyen Malaga ise 9 puanla 10. sırada yer aldı ve galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

La Liga'nın 10. haftasında Real Madrid deplasmanda Barcelona ile El Clasico'ya çıkacakken, Malaga ise evinde Celta Vİgo'yu ağırlayacak.

Yorum Gönder