FLAŞ HABER

Valdes'e yapılana kızdı, Monaco'dan ayrıldı!

06 Temmuz 2014 Pazar 21:40

Valdes'e yapılana kızdı, Monaco'dan ayrıldı! AS Monaco'nun tecrübeli sol beki Eric Abidal, Monaco ile sözleşmesini uzatmasının hemen ardından sürpriz bir şekilde Yunan devi Olympiakos'a imza attı, kafaları karıştıran bu transferle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Valdes'e yapılana kızdı, Monaco'dan ayrıldı!
Eric Abidal'in Olympiakos'a attığı sürpriz imzanın arkasında Monaco'nun Victor Valdes'e davranma şeklinin yer aldığı ileri sürüldü...

Eric Abidal ile Victor Valdes ikilisi, 6 yıl boyunca Katalan devi Barcelona'da takım arkadaşlığı yapmıştı.

Barcelona ile sözleşmesi sona eren kaleci Victor Valdes, sezon ortasında Monaco ile ön protokol imzalamış, taraflar sezon sonunda Valdes'in takıma bedelsiz olarak katılması konusunda anlaşmaya varmıştı.

Ancak geçtiğimiz Mart ayında çapraz bağlarından sakatlık geçiren Valdes'in hâlâ sağlığına kavuşmamış olması üzerine Monaco, yapılan anlaşmayı bozdu ve Victor Valdes adeta ortada kaldı.

İddialara göre bu olaya en büyük tepkiyi veren isimise Valdes'in eski takım arkadaşı Abidal oldu. Geçtiğimiz günlerde Monaco ile 1 yıllık opsiyonunu kullanarak sözleşme uzatan deneyimli oyuncu, Valdes'e yapılanlardan sonra Monaco'ya resti çekti ve Yunanistan ekibi Olympiakos ile anlaşmaya vardı.

Yorum Gönder