FLAŞ HABER

United O Yıldızı Almak İstiyor!

04 Ekim 2013 Cuma 20:23

Manchester United, Benfica'nın yıldız oyuncusu Garay'ı kadrosuna katmak istiyor.

United O Yıldızı Almak İstiyor!
Manchester United, Benfica'nın yıldız oyuncusu Garay'ı kadrosuna katmak istiyor.

 Sir Ferguson'un görevi bırakmasının ardından teknik direktörlüğe David Moyes'i getiren Manchester United, yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı.
Premier Lig'de istikrarsız bir görüntü çizen, Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde Shakhtar deplasmanından beraberlikle dönen Kırmızı - Şeytanlar, transfer döneminde Everton'dan transfer ettiği Fellaini haricinde kadrosuna takviye yapamamıştı.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Manu, Benfica'nın Arjantinli yıldız stoperi Garay için 25 milyon Avro'ya yakın bir bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Rio Ferdinand'ın yaşının ilerlemesi, Vidic'in son yıllarda sık sakatlık yaşaması United teknik ekibini düşündürürken, hava toplarındaki hakimiyeti ve ayaklarına hakimiyeti ile dikkat çeken 27 yaşındaki stoper ile savunmadaki bu boşluğun doldurulması planlanıyor.

2008 yılında R.Santander'den Real Madrid'e 10 milyon Avro karşılığında transfer edilmesine karşın Madrid ekibinde forma şansı bulamayan Arjantinli stoper, 2011 yılında 5.5 milyon Avro karşılığında Benfica'nın yolunu tutmuştu. Portekiz ekibinde gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Garay, Arjantin Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Yorum Gönder