FLAŞ HABER

Trabzonspor buruk tur atladı

12 Aralık 2014 Cuma 00:24

Legia Varşova - Trabzonspor: 2-0... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, Polonya temsilcisi Legia Varşova'ya 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor buruk tur atladı
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’ndaki son maçında Legia Varşova ile deplasmanda karşılaştı. Mücadele Legia Varşova'nın 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Maçın gollerini 22. dakikada Fatih Öztürk (K.K.) ve 56. dakikada Orlando Sa attı.

Bu sonuç ile Legia Varşova 15'e çıkararak grubu lider tamamladı. Trabzonspor ise 10 puanla 2. olarak bir üst tura yükselme başarısını gösterdi.

Grubun diğer maçında Lokeren deplasmanda Metalist Kharkiv'i 1-0 yendi.


İLK YARIDAN DAKİKALAR:

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor,  deplasmanda Legia Varşova karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı.

8. dakikada Legia Varşova çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Salih Dursun'un hatalı pasında, Aykut Demir'den sıyrılarak soldan ceza alanına giren Zyro'nun şutunda, top kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Dönen top ile buluşan Zyro, meşin yuvarlağı Orlando Sa'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda bu kez çizgi üzerinden Salih Dursun topu uzaklaştırdı.

10. dakikada Cardozo'nun ceza alanı dışı sol çaprazından şutunda, kaleci Kuciak topu direk dibinde çelerek, tehlikeyi önledi.

19. dakikada Constant'ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Kuciak, üzerine gelen topu yumrukladı. Sonrasında savunma elemanları meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

22. dakikada Kucharczyk'in sağdan ortasında, Zyro'nun gelişine vuruşunda top, kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Guiherme'nin yakın mesafeden şutunda meşin yuvarlak yine Fatih Öztürk'ten döndü. Bu kez Orlanda Sa'nın yerden şutunda yan direğe çarparak filelere doğru gitmekte olan topu Belkalem çıkardı, ancak meşin yuvarlak kaleci Fatih Öztürk'ün sırtına çarparak filelere gitti: 1-0 36. dakikada Constant'ın pasında ceza alanı içindeki Cardozo'nun gelişine vuruşunda top auta gitti.

39. dakikada aldığı topla ceza alanına hareketlenen Jadlovic'in, kaleci Fatih Öztürk ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, son anda yetişen Musa Nizam tehlikeyi önledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder