FLAŞ HABER

Salih'i işte böyle bitirdiler!

27 Eylül 2015 Pazar 15:46

Salih'i işte böyle bitirdiler! Roma Kulübü'nün Salih Uçan'ı nasıl kendi elleriyle harcadığı dünkü Carpi maçıyla ortaya çıktı.

Salih'i işte böyle bitirdiler!
Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği İtalyan ekibindeki ilk sezonunu, neredeyse hiç forma giyemeden tamamlayan genç yıldız, bu sezona da umutsuz bir şekilde girmişti. Çünkü Roma izlediği transfer politikası gereği, Salih'in bulunduğu bölgeye takviyeler yapmayı tercih etti.

Orta sahanın ortası için zaten yeteri kadar futbolcuyu bünyesinde barındıran sarı-kırmızılılar, buna karşın 2015-16 sezonu başlamadan önce bu mevkiye oyuncu transferi gerçekleştirdi.

Keita çıksa da fırsat bulamadı

Andrea Bertolacci, William Vainqueur gibi isimleri kadrosuna katan Roma'nın bu hamlesinin Salih önünde yarattığı engel dünkü Carpi maçında gözler önüne serildi. Ev sahibi ekipte orta sahanın ortasında forma giyen Seydou Keita 21. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Ancak teknik direktör Rudi Garcia bu mevki için Salih'i tercih etmedi.

Oyundan çıkan Malili futbolcunun yerine, yeni transferlerden William Vainqueur oyuna dahil oldu. Fransız futbolcu transfer edilmemiş olsa, belki de milli futbolcunun yüzüne şans gülecek, Keita'nın yerine oyuna, yedekler arasında bulunan Salih Uçan girecekti. 21 yaşındaki futbolcu şu ana kadar sadece, 88'de oyuna girdiği Sampdoria maçında forma şansı bulabildi.

(Skorer)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder