FLAŞ HABER

Ribery'nin unutamadığı maç!

12 Kasım 2013 Salı 15:24

Ribery'nin unutamadığı maç! Franck Ribery'den Galatasaray dönemine ait önemli açıklama... Bundesliga'da Bayern Münih forması giyen Franck Ribery, Fransa basınına Galatasaray'da oynadığı dönemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ribery'nin unutamadığı maç!
Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in formasını giyen Franck Ribery, Fransa basınına Galatasaray'da geçirdiği kısa dönem hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'in dünyaca ünlü yıldızı Ribery, verdiği bir röportajda neden Galatasaray'a transfer olduğunu bilmediğini dile getirirken, "Metz'de harika bir 5 ay geçirdim. Başkan Carlo Molinari ile anlaşamadık ve ayrılma kararı aldım. Neden Türkiye veya Galatasaray? Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da geçirdiği 6 ayı anlatan Fransız yıldız, "Benim için harika bir deneyimdi. Oradaki insalar müthiş. O zamanlar küçük bir yıldızdım. İnsanlar beni çok çabuk sevdi ve her şey bedavaydı" şeklinde konuştu. Fenerbahçe ile oynadıkları ve 5-1 kazandıkları derbiyi unutamadığını dile getiren Ribery, "Olağanüstü 6 ay yaşadım. İstanbul'daki taraftarlar oldukça fanatikler. Fenerbahçe'yi 5-1 yendiğimiz maçta gol attım. Ve ondan sonra vücudumda Türk kanı varmış gibi hissettim" dedi.

Yıldız futbolcu Ribery Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılıp Marsilya'ya transfer olmuş ve ardından Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

Yorum Gönder