FLAŞ HABER

Real Madrid'i çıldırtan adam: James = 90 milyon Euro!

20 Temmuz 2014 Pazar 14:51

2014 Dünya Kupası'nın yıldızı James Rodriguez, Kolombiya'dan havalanan ve Madrid'e giden uçağa binerken görüntülendi.

Real Madrid'i çıldırtan adam: James = 90 milyon Euro!
Kolombiya Milli Takımı forması altında Dünya Kupası'nda sergilediği futbolla dikkati çeken James Rodriguez, transferini tamamlamak üzere Madrid'e uçtu.

Fransız basını, Real Madrid'in, 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Monaco'ya 90 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini ileri sürdü. İspanyol basınından Marca ise rakamın 85 milyon Euro civarında olacağını iddia etti.

 Sporx.com'da yer alan habere göre; Kolombiya'dan İspanya'ya uçan James'i gören futbolseverler, twitter 'dan mesajlar yazarken, bir taraftar "Aynı uçaktayız, Madrid'e uçuyoruz" tweeti ile Real Madrid taraftarlarını heyecanlandırdı.

Başarılı ofansif orta saha oyuncusunun Madrid'e transferinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

James David Rodríguez kimdir?

James David Rodríguez Rubio (d. 22 Temmuz 1991, Cúcuta), Ligue 1 ekiplerinden Monaco ve Kolombiya millî takımında forma giyen Kolombiyalı futbolcu.

Kariyer

Envigado

Futbola 4 yaşında Envigado takımında başlayan James, 2006 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. İlk resmi maçına ise 14 yaşında çıktı. Bu takım ile 55 maça çıkan oyuncu 20 gol attı.
Banfield

2006–07 sezonunun devre arasında €2.5 milyon karşılığında Banfield takımına transfer oldu. Böylece Arjantin Liginde forma giyen en genç oyuncu olmuştur. İlk yılında U20 takımında oynayan James, daha sonra A takıma yükselmiştir. 3 sezonda 42 maça çıkıp 5 gol atmıştır.

Porto

2010 yılında Porto'ya €5.1 milyon karşılığında 4 yıllığına transfer olan James'in serbest kalma bedeli olarak €30 milyon olarak belirlenmiştir.

Monaco

2013–14 sezonu başında birçok yıldızla birlikte Monaco'ya transfer olmuştur. İlk sezonunda ligde 34 maça çıkıp 9 gol atmıştır.

Yorum Gönder