FLAŞ HABER

Real Madrid'de Gerginlik Tavan Yaptı!

09 Ekim 2013 Çarşamba 23:15

Madrid'de bir türlü golle buluşamayan Benzema, teknik direktörün sistemini suçladı.

Real Madrid'de Gerginlik Tavan Yaptı!
Madrid'de bir türlü golle buluşamayan Benzema, teknik direktörün sistemini suçladı. 

Real Madrid'de oynadığı oyun ile eleştiri okların hedefi haline gelen Benzema bir basın toplantısı düzenleyerek kendisini savundu. Fransa Milli Takımı kampında gazetecilerin karşısına geçen yıldız futbolcu gol yollarında sıkıntı yaşamasının en önemli nedeni olarak Ancelotti'nin oyun sistemini gösterdi.

Karim Benzema, sahada defansif ağırlıklı görev yaptığını bazen oyun içinde 10 kilometre koştuğunu vurgulayarak, ''Takıma farklı açılardan çok yardımcı oluyorum sanırım bu eleştirileri hakketmiyorum'' sözlerini etti.
9 numarayı üzerine geçirmiş çok çeşitli golcülerin olduğunu hatırlatan Fransız golcü, ''Bazı 9 numaralı futbolcular var ki çok gol atarlar bazıları da gol atmaktan çok gol atılmasını sağlarlar ben bu ikinci sınıfa giriyorum yanı aklımı takımımın galip gelmesine odakladım'' açıklaması yaptı.
Yıldız oyuncu basın toplantısında, gelen eleştiriler karşısında rahat olduğunu sözlerine ekleyerek bu saatten sonra matematik eğitimi almasına gerek olmadığını çünkü geleceğe güvenle baktığını belirtti.

Yorum Gönder