FLAŞ HABER

Mourinho İlk Yenilgiyi Tattı!

14 Eylül 2013 Cumartesi 21:54

Premier League'de 3 maçta 7 puan toplayan Chelsea, henüz galibiyeti ve mağlubiyeti bulunmayan Everton'a 4. haftada Goodison Park'ta konuk oldu. Chelsea kötü sürprizle karşılaştı.

Mourinho İlk Yenilgiyi Tattı!
 Premier League'de 3 maçta 7 puan toplayan Chelsea, henüz galibiyeti ve mağlubiyeti bulunmayan Everton'a 4. haftada Goodison Park'ta konuk oldu.
Ev sahibi ekipte yeni transfer Barry, 11'de sahaya çıkarken; Chelsea'de de Mata ve yeni transfer Eto'o sahadaki yerlerini aldılar.

Karşılaşmada daha atak bir görüntü sergileyen Chelsea, yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, 45+1. dakikada skora tabelası değişti. Arka direğe doğru gönderilen topu Jelavic kafayla içeri çevirdi, yakın mesafeden meşin yuvarlağı ağlara yollayan Naismith, Everton'ı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıyı geride kapatan "Maviler", ikinci yarıda tüm hatlarıyla eşitlik sayısını ararken, Everton da Mirallas ile ikinci golü aradı. 89. dakikada Baines'in kullandığı serbest atışta, meşin yuvarlak üst direği çarpıp dışarı çıkarken, tempolu geçen ikinci 45 dakikalık dilimde gol olmayınca, Everton sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sezonki ilk yenilgisini alan Chelsea, 4 maç sonunda 7 puanda kaldı.

Yorum Gönder