FLAŞ HABER

Lucescu krizi!

12 Nisan 2014 Cumartesi 10:34

Lucescu krizi! Donetsk’in bağımsızlık ilanıyla karışması Lucescu’nun keyfini kaçırdı, “Umarım kontratımın sonuna kadar gidebilirim. Ancak bu belirsiz” dedi.

Lucescu krizi!
Shakhtar Donetsk takımının teknik direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna’da sıkıntılı günler geçiriyor. İç karışıklıklarla çalkalanan ülkede Rumen teknik adamın yaşadığı kentteki hareketlilik de günlük yaşamı zorlaştırıyor. Bölünmenin eşiğine gelen Ukrayna’da, Rusya yanlılarının çoğunlukta olduğu Donetsk kentinin önceki gün bağımsızlığını ilan etmesi işleri daha da kızıştırdı.

Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski hocası, kentteki sıcak gelişmeler üzerine bir açıklamada bulundu. Daha önce yaptığı açıklamalarda kesinlikle 2015’e kadar süren sözleşmesine sadık kalacağını dile getiren deneyimli teknik adamın, bu kez net ifadeler kullanmaması dikkat çekti.

Lucescu, “Korktum demeyeceğim ama son günlerde burada olanlar beni oldukça şaşırttı. Gelecekte neler olacak bilemiyorum. İşler daha da karışabilir. Tüm hayatım boyunca bir profesyonel oldum. Yine öyle davranmaya gayret ediyorum. Umarım kontratımı tamamlayabilirim. Ancak bu belirsiz” ifadelerini kullandı.

“Ülkemize saygı duy”

Rumen basını Shakhtar çalıştırıcısının bu açıklamalarını, “Lucescu Ukrayna’da kabus dolu günler geçiriyor” başlığıyla okuyucularına duyurdu. Ancak sadece kentteki durum değil; hocanın başka dertleri olduğu da ortaya çıktı. Hafta sonunda oynadıkları Karpaty Lviv maçında rakip takımın çalıştırıcısı Sevidov’un elini sıkmayı reddeden Lucescu sert tepkilerin hedefi oldu.

Spor yazarı Igors Tsyganyk, Mircea Lucescu’nun yaptıklarının kabul edilemez olduğunu belirterek, Rumen teknik adama yüklendi, “Ülkemize saygı duy. İçinde bulunduğun lige ve yaşadığın ülkeye saygı göstermelisin” ifadelerini kullandı.(eurosport)
Anahtar Kelimeler Lucescu Krizi!

Yorum Gönder