FLAŞ HABER

Leverkusen'de Kadlec Sevinci

18 Eylül 2013 Çarşamba 18:43

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Sami Hyypia, Fenerbahçe’ye transfer olan eski öğrencisi ve takım arkadaşı Michal Kadlec hakkında konuştu. Tecrübeli futbol adamı, Çek savunmacıyı gönderdiği için pişman olmadığını söyledi.

Leverkusen'de Kadlec Sevinci
Fenerbahçe’nin sezon başında 4.5 milyon euroya Bayer Leverkusen’den transfer ettiği Michal Kadlec’e eski hocası Sami Hyypia’dan yorum geldi. Finlandiyalı teknik adam, 28 yaşındaki sol bekin takımdan ayrılması ile ilgili ilk kez konuşurken,  Kadlec’i gönderdikleri zaman endişe duysalar da Fenerbahçe’deki performansı sonrası iyi bir karar verdiklerini söyledi.
 
39 yaşındaki genç teknik adam Michal Kadlec’in Arsenal maçında yaptığı hatalara değinerek, “Michal Kadlec gibi tecrübeli bir oyuncu ayrıldığında endişelenmiştim. Takımın tecrübe bakımından gerileceğini düşünmüştüm ancak Arsenal maçında yaptığı hataları görünce içim rahatladı. Kadlec’i göndermenin doğru bir karar olduğunu anladık” diye konuştu.
 
Sezon başında Fenerbahçe’ye gelen Michal Kadlec, 5 maçta şans bulup, 390 dakika görev yaptı. Çek sol bek Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 4 haftada hiç forma giyemedi. Michal Kadlec ayrıca 2008-13 arası beş yıl oynadığı Bayer Leverkusen’de 128 maça çıkıp, 8 gol atmıştı.

Yorum Gönder