FLAŞ HABER

Leicester, Lineker'in başını yaktı

04 Mayıs 2016 Çarşamba 19:16

Leicester, Lineker'in başını yaktı.. İngiltere Premier Lig'de Leicester City'nin sürpriz şampiyonluğu, İngiliz futbol yorumcusu Gary Lineker'in başına dert açtı.

Leicester, Lineker'in başını yaktı
Kariyerinde 1978-85 yılları arasında Leicester City forması giyen ve  İngiliz yayın kurumu BBC'de futbol yorumculuğu yapan Lineker, mavi-beyazlı ekibin  şampiyon olması halinde programa iç çamaşırıyla çıkacağına dair söz vermesi  nedeniyle zor durumda kaldı.
 
Geçen yıl 14 Aralık'ta sosyal paylaşım ağı Twitter'da "Eğer Leicester  City Premier Lig'i kazanırsa ilk programı (MOTD) iç çamaşırlarımla yapacağım."  ifadesini paylaşan Lineker'in verdiği söz, pazartesi günü 2-2 biten  Chelsea-Tottenham maçının ardından Leicester City'nin şampiyon olmasıyla yeniden  gündeme geldi.
 
Çarşamba günleri İngiltere Parlamentosu'nda yapılan "Başbakana  sorular" oturumunda söz alan İşçi Partili milletvekili Keith Vaz, "Aston Villa  taraftarı olarak bu sezon Başbakanın acısını paylaşıyorum. Başbakan, siyasette  olduğu gibi futbolda da bir söz verdiğinizde tutmamız gerektiğine katılır mı?"  sorusunu yöneltti.
 
Başbakan Cameron ise oturuma Leicester City atkısıyla katılan 59  yaşındaki Vaz'ın sorusuna, "Onu ne zaman izlesem sorulara düzgün cevap vermiyor.  Bunu bu parlamentoda kimse yapmıyor" yanıtını verdi.
Anahtar Kelimeler LeicesterLineker

Yorum Gönder