FLAŞ HABER

Koray Günter Oynayacak

12 Kasım 2013 Salı 20:57

Genç Türk futbolcu Koray Günter, Neven Subotic’in sakatlanması sonrası değere bindi. Jürgen Klopp’un gelecek haftalarda Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga’da zorlu maçlar oynayacak Dortmund’da genç oyuncuya şans vermesi bekleniyor.

Koray Günter Oynayacak
 Borussia Dortmund’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Neven Subotic’in yerine genç oyunculara gün doğdu. Gelcek vaad eden Koray Günter’de bu genç yeteneklerden sadece biri. Gelecek haftalarda Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga’da zorlu maçlar oynayacak Dortmund’a, 19 yaşındaki Koray teknik direktör Jürgen Klopp’dan forma bekliyor.
Wolfsburg maçında çok önemli savunma oyuncusu Subotic’i kaybeden Dortmund, defansta sorun yaşamamak için arayışa girdi. Milli maçlar için verilen aradan sonra Bundeliga’da 4 puan gerisinde bulunduğu lider Bayern Münih ile karşılaşacak olan Sarı Siyahlı ekip, savunma ve ortaalandaki açığını alt yapıdan gidermenin hesaplarını yapıyor.

Orta sahada da İlkay Gündoğan’ın dönüşünün yeni yılı bulacak olması sebebiyle, Koray ile birlikte 18 yaşındaki Marian Sarr kadroya göz kırptı. Dortmund, her iki oyuncudan olumlu verim alması durumunda ara transferde de acele etmeyecek.

35 MİLYON EURO’YU GETİREN REUS’U ALABİLİR

Borussia Dortmund’la 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu Marco Reus’un Avrupa’nın sayılı kulüplerine transfer olacağı yönünde haberlerin çıkması kulübü harekete geçirdi.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Dortmund’un CEO’su Hans-Joachim Watzke yıldız oyuncu bırakmak niyetinde olmadıklarını belirterek, “Reus’u takımda tutmak için çalışacağız. Ama isteyen olursa sözleşmesinin fesih bedeli var. Bu ödenmesi durumunda bizden ayrılabilir” dedi.

Reus’un sözleşme fesih bedelinin 35 milyon Euro olduğunu ve Arsenal ve Barcelona gibi kulüplerin Reus’la ilgilendiği iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Götze’de sözleşmesi devam ederken Bayern Münih’e 30 milyonun üzerine satılmıştı.

Yorum Gönder