FLAŞ HABER

Juventus, Inter'in rekorunu da kırdı

18 Mayıs 2014 Pazar 18:56

Juventus, Inter'in rekorunu da kırdı...İtalya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Juventus son hafta maçında Cagliari'yi de devirdi. Siyah-beyazlılar bu galibiyetle 102 puanla sezonu noktaladı.

Juventus, Inter'in rekorunu da kırdı
İtalya Ligi'nde sezonun son maçına çıkan şampiyon Juventus, iddiası kalmayan Cagliari'yi ağırladı. Karşılaşmada kazanan taraf 3-0'lık skorla ev sahibi Juventus oldu.
 
Juventus'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Andrea Pirlo, 15. dakikada Fernando Llorente ve 40. dakikada Claudio Marchisio kaydetti.
 
İtalya'nın güçlü ekibi Juventus, Cagliari karşısında aldığı galibiyetle puanını 102 yaptı. Juventus, daha önce Roberto Mancini yönetiminde 97 puanla şampiyon olan Inter'in (2006-2007) bu rekorunu kırmış oldu.
 
Ayrıca Juventus ligde sahasında oynadığı 19 maçı da kazanarak önemli bir başarının altına imza attı. Cagliari ise 39 puanda sezonu noktaladı.
 
İtalya'da 16:00'da başlayan diğer maçlarda alınan sonuçlar
 
Catania 2-1
 
Genoa 1-0 Roma
 
ANTONIO CONTE'YE BÜYÜK DESTEK

 
Bu arada Juventus taraftarı, takımdan ayrılacağı konuşulan teknik direktör Antonio Conte'ye sevgi gösterilerinde bulundu ve İtalyan çalıştırıcının ayrılmasını istemediklerini dile getirdi.

Yorum Gönder