FLAŞ HABER

Juventus - Barcelona

06 Haziran 2015 Cumartesi 13:36

Devler Ligi’nde 2014-15 sezonu final maçı bu gece oynanacak. Juve ile Barça; 21:45’te Berlin’de en büyük kupa için kapışacak

Juventus - Barcelona

Ve Avrupa’da 2014-15 sezonu perdeleri kapanıyor... Liglerde yaşanan müthiş heyecan fırtınasının ardından, dünya futbolunun kulüpler bazındaki en görkemli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi kupası, bu gece sahibini bulacak... Messi-Neymar-Suarez üçlüsünün harika formuyla son dönemde önüne geleni yıkan Barcelona, tam kadro çıkacağı finalin de büyük favorisi... İtalya Ligi’ni 3 yıldır domine etmesine rağmen Avrupa’da eleştirilen Juve ise, yıllar sonra yeniden zirveye yükseldiği bu sezonu mutlu bir şekilde noktalamayı hedefliyor.
910 MILYON EURO’LUK FİNAL 
Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak olan Barcelona (591) ve Juventus’un (139) toplam piyasa değerleri 910 milyon Euro civarında. Transfermarkt’ın verilerine göre, Katalan ekibinin en pahalı ismi 120 milyon Euro ile Messi. Juve’de ise Pogba, 50 milyon Euro’luk tahmini değeriyle göze çarptı.
JUVENTUS - BARCELONA
STAT: Berlin Olimpiyat
HAKEM: Cüneyt Çakır 
SAAT: 21:45
YAYIN: STAR TV
BUFFON: FAVORİ BARÇA 
Juventus’un emektar kalecisi kaptan Buffon, “İyi bir takım oluşturduk. Ama finale gelmemiz birkaç yıl sürer diye tahmin ettim. Barça’nın Messi ve Iniesta gibi çok iyi oyuncuları var. Çok şanslılar ve bu durum onları favori yapıyor” diye konuştu
BEDAVA BİLET İÇİN 1000 KM YÜRÜDÜ! 
Çılgın Juve taraftarı Nicolo De Marchi, yarı finaldeki Real Madrid zaferinin ardından kulübe bir mesaj atarak, “Finale bilet verirseniz Torino’dan Berlin’e yürürüm” dedi. De Marchi’yi ciddiye alan Siyah-Beyazlılar, yürümesi halinde bilet sözü verdi. Ve çılgın taraftarın 1000 km’yi aşkın yürüyüşü tamamlandı.

Yorum Gönder