FLAŞ HABER

İlkay Gündoğan Manchester City'de

02 Haziran 2016 Perşembe 12:40

İlkay Gündoğan Manchester City'de.. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Borussia Dortmund'un Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı transfer ettiklerini açıkladı.

İlkay Gündoğan Manchester City'de
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Manchester City ile Borussia Dortmund, İlkay Gündoğan'ın transferi konusunda anlaştı. Kendisini 4 yıllığına Manchester City'ye bağlayan sözleşmeye imza atan İlkay'ın bonservisine ilişkin ayrıntı paylaşılmadı ancak İngiliz basını, City'nin, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Dortmund'a 25 milyon avro civarı bir ödeme yaptığını öne sürdü.

Manchester City'nin yeni teknik direktörü Pep Guardiola'nın ilk transferi olan İlkay, Borussia Dortmund formasını giydiği 157 maçta, 15 gol ve 21 asist üretti. Dizindeki sakatlık yüzünden 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kaçıran İlkay, 16 kez çağrıldığı Almanya Milli Takımı'nda ise 4 gol kaydetti.

İlkay, Manchester City kulübünün sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı mesajında, "Taraftarlara, resmen Manchester City oyuncusu olduğumu resmi olarak duyuruyorum. Yakında görüşmek üzere." ifadelerine yer verdi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder