FLAŞ HABER

"Hiçbir Türk Futbolcu İçin..."

02 Ekim 2013 Çarşamba 19:15

Mesut Özil'in yeni takımı Arsenal, Mesut için resmi dergisinde tam 10 sayfa yer ayırdı.

"Hiçbir Türk Futbolcu İçin..."
Mesut Özil'in yeni takımı Arsenal, Mesut için resmi dergisinde tam 10 sayfa yer ayırdı.

Bugüne kadar İngiltere'de oynayan hiçbir Türk futbolcusuna nasip olmadı. Premier Lig'in lider takımlarından Arsenal, son çıkan kulüp dergisinde Real Madrid'den transfer ettiği Mesut Özil'i "O-Zil Arsenal" manşetiyle kapak yapıp, Türk futbolcuya 10 sayfa ayırdı.

Napoli maçının 8. dakikasında Arsenal camiasını ayağa kaldıran golü atan Özil'e maçı anlatan spikerde övgüler yağdırdı. Spiker golün devamında şu cümleleri sarfetti: " Durdurulmaz Özil. Bu golle gece 70 yaşına basan Arsene Wenger'e doğum günü hediyesi verdi".

Mesut Özil'in Arsenal'a geldiği günden itibaren başarıdan başarıya koşması, Arsenal'in Teknik Direktörü Arsene Wenger'i de keyiflendirdi.

İMZALI FORMASI PİYANGODA

Real Madrid'e, Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'ndeki çıkarttığı başarılı oyunlarla karşılık veren Mesut Özil'i Arsenal Dergisi, "Avrupa'nın pas dehası" olarak tanıttı. Arsenal'in Eylül ayında transferin son günü aldığı Mesut Özil'in özelliklerini anlatan dergi, "En büyük ve en iyi sürprizler genelde beklemeye değer. Mesut Özil transferin son günü gelmesi Arsenal'e inananlar arasında binlerce rüyayı ateşleyecektir" yorumunu yaptı. Arsenal ayrıca Mesut Özil'in imzalı formasını Piyangosuna koyarak futbolcusuna ve taraftarına büyük bir jest yaptı..

Yorum Gönder