FLAŞ HABER

Chelsea Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

10 Mayıs 2015 Pazar 17:31

İngiltere Premier Lig'de liderliği garentileyen Jose Mourinho'nun takımı Chlsea bu akşam Stamford Bridge stadyumunda Liverpool ile karşılaşacak. Peki Chelsea Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Chelsea Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?
Premier League'da bu akşam, sezonun kalan iki dev maçından biri oynanıyor. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilân eden Chelsea, Avrupa Kupalarına katılabilme mücadelesi veren Liverpool'u ağırlayacak.

10 Mayıs Pazar günü saat 18.00 'da oynanacak karşılaşma Lig TV 3 'ten (Digiturk 79. kanal) canlı olarak yayınlanacak. 

Teknik direktör Jose Mourinho, ligde Liverpool'a karşı 10 maçtan sekizini kazandı, sadece birini kaybetti.
Liverpool, ligde Chelsea ile deplasmanda oynadığı son dört maçtan sadece birini kaybetti.

Liverpool, ligde deplasmanda oynadığı son dokuz maçtan yedisinde gol yemedi. Simon Mignolet, bu sezon ligde Fraser Forster ile birlikte en çok maçta kalesini gole kapatan iki file bekçisinden biri. Jose Mourinho, Chelsea'nin başında ligde iç sahadaki 96 maçtan sadece birini kaybetti. Liverpool, puan durumunun ilk dört sırasında yer alan takımlarla oynadığı yedi maçtan sadece dört puan çıkardı.

Maçı kaçıranlarsa, bu dev buluşmanın geniş özetini, 22.30'da Lig TV 2''de (Digiturk 78. kanal) izleyebilir. Ayrıca Lig TV 3, maçın tekrarını, sabaha karşı 03.15'te banttan yayınlayacak.

İngiltere Premier Lig'de liderliği garentileyen Jose Mourinho'nun takımı Chlsea bu gün saat 18:00'da Stamford Bridge stadyumunda Liverpool ile karşılaşacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi hakem Andre Marriner yönetecek.

Bu sezon Premier Lig'de çok başarılı işler yapan Mourinho'nun takımı Chelsea sezonu lider olarak kapatmayı garantiledi. 35 maçta 83 puan alarak liderliğini koruyan Chelsea Liverpool karşısında yinede galibiyet almak için büyük bir çaba sarf edecek.

Premier League'de bitime üç hafta kala 83 puanı bulunan Chelsea, en yakın rakibi Manchester City'nin 13 puan önünde geçen hafta şampiyon olmuştu. Liverpool'sa 61 puanla, Tottenham'ın 3 puan üzerinde ve beşinci sırada bulunuyor. Tottenham'ın cumartesi günü Stoke City'ye 3-0 yenilmesi, Liverpool'u bu maç öncesi rahatlattı.

Yorum Gönder