FLAŞ HABER

Chelsea Arsenal'i Eledi!

30 Ekim 2013 Çarşamba 00:52

İngiltere Lig Kupası 4. tur maçında Arsenal evinde Chelsea’yi ağırladı.

Chelsea Arsenal'i Eledi!
  İngiltere Lig Kupası 4. tur maçında Arsenal evinde Chelsea’yi ağırladı.
Arsenal sahaya Fabianski, Jenkinson, Vermaelen, Koscielny, Monreal, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Miyaichi, Rosicky, Bendtner 11’i ile çıktı. Mesut Özil ve Olivier Giroud ise maça yedek kulübesinde başladı.

Chelsea ise Schwarzer, Azpilicueta, Cahill, Luiz, Bertrand, Mikel, Essien, Willian, De Bruyne, Mata, Eto’o 11’i ile sahadaki yerini aldı. Hafta sonunun yıldızı Fernando Torres de maça yedek kulübesinde başlayan yıldızlar arasındaydı.

İki takımın da yedek ağırlıklı kadrolarla çıktığı karşılaşmada ilk gol konuk ekip Chelsea’den geldi. 25. dakikada Jenkinson’ın kaleciye geri pasında araya giren Azpilicueta’nın kayarak yaptığı vuruş ağlara gitti ve Chelsea 1-0 öne geçti. Chelsea buna benzer bir golü hafta sonu oynanan Manchester City karşılaşmasında Fernando Torres ile atmıştı.

İlk yarı 1-0 Chelsea’nin üstünlüğüyle sona ererken mavi beyazlı ekip ikinci yarıda da bir gol kaydetti. Wllian’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Mata sağ ayağıyla müthiş bir şut çıkardı ve Chelsea’yi 2-0 öne geçirdi. 

Mesut Özil 63. dakikada skor 2-0'ken oyuna dahil olmasına rağmen oyunu değiştiremedi. Maç bu skorla sona ererken Chelsea Lig Kupası'nda bir üst tura yükseldi. 

Yorum Gönder