FLAŞ HABER

Barça'ya bir darbe daha!

12 Nisan 2014 Cumartesi 23:19

Barça'ya bir darbe daha! Barcelona, Granada'ya deplasmanda 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.

Barça'ya bir darbe daha!
La Liga'da Granada Barcelona'yı ağırladı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Barcelona, karşılaşmada 1-0 mağlup oldu ve büyük yara aldı.

Haftaiçi Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Atletico Madrid'e karşı sahada ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı 1-0'lık mağlubiyetle Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Barcelona, ligde Atletico Madrid'i 1 puan geriden takip ettiği şampiyonluk yarışında daha fazla geride kalmak istemiyordu.

Karşılaşmaya tamamen 3 puanı düşünerek çıkan Katalan ekibi Granada karşısında tüm maçta hakimiyeti elinde bulundurmasına rağmen sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Yoğun paslarla geldiği Granada ceza sahasında ataklarını golle sonuçlandıramayan Barça, karşılaşmanın 16. dakikasında kalesinde golü gördü.

Golden sonra beraberlik ve öne geçme adına bir çok fırsatı harcayan Barcelona sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyete kadar ligde 5 maçtır yenilmeyen Barça'nın serisi de bozulmuş oldu.

Bu sonuçla Katalan ekibi 78 puanda kaldı. La Liga'da Atletico Madrid yarın Getafe'yle karşı karşıya gelecek. Madrid ekibi bu maçı kazanması durumunda Barcelona'yla arasında olan puan farkını 4'e çıkaracak.

Yorum Gönder