FLAŞ HABER

Barça evinde yıkıldı!

11 Eylül 2016 Pazar 00:57

Barça evinde yıkıldı! La Liga'da ligin yeni ekiplerinden Alaves ile karşılaşan Barcelona, Camp Nou'da buz kesildi.

Barça evinde yıkıldı!
Barcelona, La Liga'nın 3. haftasında evinde ligin yeni ekiplerinden Deportivo Alaves'i konuk etti.
 
Hafta arasında Celtic ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Barcelona, karşılaşmaya bazı oyuncularından yoksun çıktı. Rotasyon ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan Barcelona, oyunu rakip alana yıksa da istediği açığı savunmada bir türlü bulamadı. Alaves'e topla oynama fırsatı tanımayan Barcelona, aradığı golü bir türlü bulamazken konuk ekip, 39. dakikada Deyverson ile bulduğı golle deplasmanda 1-0 öne geçmeyi başardı.
 
Mücadelenin ilk yarısının son dakikalarında baskıyı artıran Barcelona, aradığı beraberlik golünü bulamadı ve Alaves, soyunma odasına 1-0 önde girdi.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Barcelona, 46. dakikada Mathieu'nun kafa golüyle skoru dengeledi. Bu golün ardından oyundaki hakimiyetini iyice artıran Barcelona, 64. dakikada Ibai Gomez'in vuruşunda bir kez daha yıkıldı ve rakip kaleye ender gelen Alaves, bu dakikada yeniden öne geçmeyi başardı.
 
Kalan dakikalarda Iniesta, Messi ve Luis Suarez oyuna girse de Barcelona, Alaves karşısında skor tabelasını bir kez daha değiştiremedi ve ligin yeni ekibi, Camp Nou'dan 2-1'lik zaferle ayrılmayı başardı. Barcelona ise rotasyon ağırlıklı çıktığı karşılaşmada taraftarının önünde soğuk bir duş aldı.
 
Milli oyuncumuz Arda Turan, Alaves karşısında 64 dakika sahada kaldı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder