FLAŞ HABER

Bale Boş Geçmedi!

15 Eylül 2013 Pazar 00:50

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid, yeni transferi Bale'in gol attığı mücadelede Villarreal'e takıldı..

Bale Boş Geçmedi!
 Villarreal 2 - 2 Real Madrid
21' 1 - 0 Cani
39' 1 - 1 Bale
64' 1 - 2 Ronaldo
70' 2 - 2 Giovani dos Santos

 La Liga'da 3'te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam eden Real Madrid, lige yeniden dönmesine rağmen aynı başarıyı gösteren Villarreal'e 4. haftada konuk oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında konuk edeceği Real Madrid'de, rekor transfer Gareth Bale, 11'de sahaya çıktı.

Villarreal sahada; Asenjo; Mario, Musacchio, Dorado, J. Costa; Cani, Bruno Soriano, Trigueros, Aquino; Gio Dos Santos, Jonathan Pereira 11'i ile yer aldı.

Real Madrid ise sahaya; López; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Nacho; Modric, Illarramendi; Bale, Isco, Ronaldo; Benzema 11'i ile çıktı.

Maça iyi başlayan ev sahibi Villarreal, 21. dakikada Cani'nin attığı golle 1-0 öne geçirirken, 39. dakikada Carvajal'ın hazırladığı pozsiyonda topu ağlara yollayan Galli yıldız Bale, Real Madrid formasıyla çıktığı ilk lig maçında golünü atmasını bildi ve skoru eşitledi: 1-1

Karşılşamanın ilk yarısı 1-1 sona ererken, 64. dakikada sahneye Real'in Portekizli yıldızı Ronaldo çıktı ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

Real'in üstünlüğü uzun sürmedi ve 7 dakika sonra skor bir kez daha eşitlendi. Bir dönem Galatasaray formasıyla da boy gösteren Meksikalı Giovani dos Santos, 71. dakikada attığı golle skoru 2-2'ye getirdi.

Kalan bölümde çabalar değiştirmedi ve mücadele 2-2'lik beraberlik ile sona erdi. İki ekip de ilk kez puan kaybederken, puanlarını 10'a yükseltti.

Yorum Gönder