FLAŞ HABER

Atletico'nun serisi bitti!

20 Ekim 2013 Pazar 10:00

La Liga'ya rüya gibi bir başlangıç yapan Atletico Madrid'in 8 maçlık serisi sona erdi.

Atletico'nun serisi bitti!

La Liga'ya muhteşem bir başlangıç yapan ve oynadığı 8 maçı da kazanan Atletico Madrid, 9. hafta mücadelesinde Espanyol'a konuk oldu.

Barcelona'nın Osasuna deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması sonucunda puan farkıyla liderlik koltuğuna oturma fırsatı yakalayan Madrid ekibinde, milli futbolcumuz Arda Turan, yedekler arasında yer aldı. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Sidnei ve Simao ise Espanyol adına 11'de sahaya çıktı.

İlk yarısında fazla pozisyon olmayan mücadelenin en tehlikeli atağı Atletico Madrid'den geldi. 38. dakikada Costa'nın ortasında topa vuran Koke, yan direği geçemedi ve ekipler soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi Katalan ekibi, 54. dakikada golü buldu. Sol kanattan Fuentes'in ön direğe doğru yaptığı ortada, kaleci Courtois'nın ayağına çarpan top ağlara gitti ve Espanyol 1-0 öne geçti.

Arda Turan 58. dakikada Raul Garcia'nın yerine oyuna dahil olurken, konuk Başkent ekibi 68. dakikada Costa ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.

Kalan bölümde iki takım oyuncuları arasında zamanzaman gerginlikler yaşanırken, skorda bir değişiklik olmadı ve Espanyol, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

8 maçlık galibiyet serisi sona eren Atletico Madrid, bu sezonki ilk yengisini alırken, 24 puanda ve ikinci sırada kaldı. Peş peşe 3 maç kaybettikten sonra özlemi dindiren Espanyol ise  puanını 14 yaptı.

Yorum Gönder