FLAŞ HABER

Atletico Madrid'in hedefi Sneijder

23 Haziran 2014 Pazartesi 18:03

La Liga'nın şampiyonu Atletico Madrid'in Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'le ilgilendiği iddia edildi.

Atletico Madrid'in hedefi Sneijder
Teknik adam arayışı tüm hızıyla süren Galatasaray'ın yıldızlarına teklif yağarken, Finansal Fair-Play kuralları nedeniyle zor günler yaşayan sarı kırmızılı takımın teklif yapılan son ismi Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla parlayan Wesley Sneijder oldu.
 
Mundo Deportivo'nun iddiasına göre çok sayıda yıldızını kaybeden ve kadrosunu yenileme çalışmaları devam eden Atletico Madrid'in Sneijder için Galatasaray'ın kapısını çalması beklenirken, Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un "Sneijder için Dünya Kupası sonrası teklif bekliyoruz" açıklamalarına yer verildi. Tek engel yüksek maaşı 
Daha önce Real Madrid forması da giyen Sneijder'in yeniden Madrid'de top koşturmaya sıcak baktığı ifade edilirken, bu transferin önündeki tek engelin Hollandalı futbolcunun yüksek maaşı olduğu vurgulandı.
 
Galatasaray'a 2012-2013 sezonunun devre arasında Inter'den 7.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer edilen Sneijder, sarı kırmızılı takımla geçirdiği 1.5 sezonda 60 maçta forma giydi, 21 gol atma başarısı gösterdi.

Yorum Gönder