FLAŞ HABER

Atletico, ilk yarıda işi bitirdi

21 Şubat 2015 Cumartesi 23:38

Atletico, ilk yarıda işi bitirdi... Atletico Madrid - Almeria: 3-0.. İspanya La Liga'nın 24. hafta maçında Atletico Madrid sahasında Almeria'yı 3-0 yendi.

Atletico, ilk yarıda işi bitirdi
İspanya La Liga'nın 24. hafta maçında Atletico Madrid ile Almeria karşı karşıya geldi. Barcelona'nın yenildiği haftada hata yapmak istemeyen Atletico Madrid, sahasında Almeria'yı 3-0 mağlup etti.

Estadio Vicente Calderon'da oynanan ve İspanyol hakem Antonio Mateu'nun yönettiği mücadelede Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri 13. dakikada penaltıdan Mario Mandzukic ve 20. ile 29. dakikalarda Antoine Griezmann kaydetti.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın ilk 11'de başladığı ve 90 dakika forma giydiği maçta Atletico Madrid'de Guilherme Siqueira 58. ve 90. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından La Liga'da 3. sıradaki Atletico Madrid 53 puana yükseldi, 16. sıradaki Almeria ise 23 puanda kaldı. La Liga'nın 25. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Sevilla'ya konuk olacak, Almeira ise sahasında Deportivo La Coruna'yı ağırlayacak.

Yorum Gönder