FLAŞ HABER

Arda Turan, Liverpool ve Arsenal'in göz hapsinde

20 Ekim 2013 Pazar 12:21

La Liga'da gösterdiği performansla tüm ilgiyi üzerine çeken Arda Turan için devler harekete geçti.

Arda Turan, Liverpool ve Arsenal'in göz hapsinde
İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, son iki sezonda gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. Eurosport'un haberine göre; bu performans ise özellikle Premier Lig ekiplerinin dikkatini çekti. Arda Turan'ın oyun tarzına yakın futbol oynayan iki ekip, milli yıldızımızı tam 10 maçtır tribünde izliyor. Arsenal ve Liverpool'un gözlemcileri İspanya Ligi karşılaşmaları başta olmak üzere Arda Turan'ın tüm önemli maçlarını mercek altına aldılar.

ARDA'NIN PREMİER LİG HAYALİ

Arsenal menajeri Arsene Wenger ve Liverpool menajeri Brendan Rodgers'ın izlenmesi talimatını verdiği Arda Turan, Şampiyonlar Ligi mücadeleleri ve milli maçlarda da saniye saniye takip edildi. Liverpool takımına olan sempatisi bilinen ve röportajlarında da Premier Lig'de oynamak istediğini belirten Arda Turan, bir süre önce Atletico Madrid ile sözleşme yenilemişti.

TÜRKİYE'NİN EN DEĞERLİ OYUNCUSU

Sezon sonunda Arda'yı transfer etmek isteyen Liverpool ve Arsenal'in, milli futbolcumuz için büyük bir mücadele vermesi gerekecek. Şu an serbest kalma maddesi ile birlikte Türkiye'nin gelmiş geçmiş en değerli oyuncusu olan Arda Turan, bu hafta da iki takımın gözlemcileri önünde futbol oynayacak.

Yorum Gönder