FLAŞ HABER

Arda sahaya çıkıyor!

29 Aralık 2015 Salı 09:14

'Arda için geri sayım başladı' Barcelona forması giymek için önünde çok kısa bir süre kalan Arda Turan'ın durumu Katalan basınınca masaya yatırıldı.

Arda sahaya çıkıyor!
Arda Turan'ın sahaya çıkacağı günün yaklaşması İspanya'da heyecana neden oluyor. La Liga'nın You Tube'daki resmi kanalından önceki gün oyuncu ile ilgili özel bir klip yayınlanmış ve bu video futbolseverlerin büyük ilgisini çekmişti.
 
Katalan Sport gazetesi de konuyla ilgili özel bir haber yayınladı. 'Geri sayım başladı' başlığıyla verilen haberde Arda Turan'ın takım arkadaşı Aleix Vidal ile birlikte 6 Ocak'taki Espanyol ile yapılacak kupa maçında sahaya çıkabileceği belirtildi.
 
Tekniğine herkes hayran
Arda Turan ile ilgili yapılan analizde, yıldız futbolcunun hemen her bölgede görev yapabilen bir isim olduğuna dikkat çekildi. Arda'nın şu ana kadar Barcelona idmanlarında sergilediği futbol tekniğinin, tüm takım arkadaşlarını etkilediği ve takıma uyumunun da üst seviyede olduğuna dikkat çekildi. 
 
Neymar 'kardeşim' diyor

İyi bir futbolcu olduğu kadar, iyi de bir insan olarak değerlendirilen milli futbolcunun, dünya devinde kısa sürede iyi arkadaşlıklar kurabildiğinin de altı çizildi. Neymar'ın Arda için 'kardeşim' dediği, takımdaki diğer oyuncuların da oyuncu ile aralarının iyi olduğu, bu durumun teknik direktör Luis Enrique'nin işini kolaylaştıracağı belirtildi.
 
Iniesta ile birlikte oynayabilir

Barcelona çalıştırıcısı Luis Enrique'nin elinin Arda Turan ile güçlendiği ifade edildi. Enrique'nin Arda ile Iniesta'ya çok güçlü bir alternatif sahibi olduğu, bunun dışında bu iki oyuncunun aynı anda sahada yer alacağı formüllerin de gündeme gelebileceği kaydedildi. Adam eksiltme ve final paslarındaki becerisinin Arda'nın en önemli özellikleri olduğu yorumu yapıldı. (Skorer)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder