FLAŞ HABER

Almanya onu konuşuyor!

26 Şubat 2015 Perşembe 17:13

Almanya onu konuşuyor! Bayer Leverkusen'in, Atletico Madrid'i milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle mağlup etmesi Alman basınında geniş yer aldı.

Almanya onu konuşuyor!
Express gazetesi, Bayer Leverkusen'in, topuk pasının ardından Hakan  Çalhanoğlu'nun attığı tek golle Atletico Madrid'i yendiğine işaret ederek,  "Çalhanoğlu'nun golü Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin kapısını açtı" ifadesini  kullandı.
 
Alman ekibin teknik direktörü Roger Schmidt'in öğrencilerinin  seyircilere futbol heyecanını yaşattığı belirtilen haberde, BayArena'daki  seyircilerin kendinden geçtiği ve gözlerine inanamadığı kaydedildi.
 
"Bayer çeyrek finalin hayalini kurabilir" ifadesi kullanılan haberde,  Atletico Madrid'in maçta Alman kaleci Bernd Leno'nun kurtarışlarından dolayı  umutsuzluğa kapıldığı belirtildi.
 
Haberde sözlerine yer verilen Hakan Çalhanoğlu, maçı hak ederek  kazandıklarını belirterek, "Açık bir şekilde iyi takım bizdik" değerlendirmesinde  bulundu. Çalhanoğlu rövanşta da aynı şekilde oynamaları durumunda tur  atlayabileceklerini kaydetti.
 
Gazetenin başka bir haberinde ise maç sırasında iki takımın teknik  direktörleri arasında yoğun bir tartışma yaşandığına dikkati çekildi.
 
RÜYA GİBİ BİR GOL

 
Kicker dergisinin haberinde de "rüya gol"ün Bayer Leverkusen'i  rotasında tuttuğu ifade edilerek, "Çalhanoğlu'nun Atletico Madrid'e karşı attığı  galibiyet golü  Bayer Leverkusen için birden yeni fırsatlar açtı" denildi.
 
Haberde, Bayer Leverkusen'in UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk  maçlarında galibiyet alan tek Alman takım olduğuna da yer verildi.
 
"Die Welt" gazetesinde ise "Leverkusen, Bundesliga'nın onurunu  kurtardı" ifadesi kullanılarak, Alman ekibin büyük takımlara karşı korkusunu  yendiği yazıldı.
 
"Sportbild" dergisinin internet sitesinde de milli oyuncu  Çalhanoğlu'nun attığı gole dikkati çekerek, "Bu gol ağzının tadını bilenler  içindi" ifadesi kullanıldı.
 
"Ruhr Nachrichten" gazetesi de Bayer Leverkusen'in İspanyol ekibe  karşı aldığı 1-0'lık galibiyetten sonra çeyrek finale yükselmeyi umut ettiği  belirtildi.
 
"Sport1" adlı internet sitesi ise "Çalhanoğlu cesaretli  Leverkusenlileri ödüllendirdi" başlığıyla duyurduğu haberde Bayer Leverkusen'in  sürpriz ancak hak  ettiği bir galibiyet aldığı yorumunda bulundu.
 
Haberde, Türk futbolcunun galibiyeti getiren oyuncu olduğuna işaret  edildi ve kaleci Bernd Leno'nun da mükemmel kurtarışlar yaptığına yer verildi.

Yorum Gönder