FLAŞ HABER

Alex'in jübilesinde hakemden jest

29 Mart 2015 Pazar 12:12

Alex'in jübilesinde hakem sahaya Alex yazdı.. Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Alex de Souza 37 yaşında futbola veda etti.

Brezilyalı oyuncunun jübilesinde Palmeiras 1999 ve Alex’in Arkadaşları arasında oynanan maçı 5-3′lük skorla Palmeiras kazandı.

Jübile maçının ilk 2 golünü Alex de Souza’nın Fenerbahçe’den takım arkadaşı Tuncay Şanlı dakika 14 ve 24′te kaydetti. Palmeiras forması ile oynayan Alex, karşılaşmanın 27′nci dakikasında Rüştü Reçber’i mağlup etti.

Alex’in Arkadaşları takımında forma giyen Aristizabal skoru 3-1 yaparken ilk yarının son golü ise Alex’ten geldi. Maçta dikkat çeken olay ise, Alex'in serbest vuruş kullanacağı esnada hakemin çizgi çekmesi gerektiği yerde Alex'in ismini yazması oldu.

Alex de Souza'ya görkemli veda
Fenerbahçe'de heykeli dikilen efsane isim Alex de Souza, görkemli bir jübileyle futbola veda etti.
Alex de Souza'ya görkemli veda

2004-2005 sezonunda geldiği Fenerbahçe'de kırılmadık rekor bırakmayan, kaldırdığı kupalarla Sarı- Lacivertliler'in efsaneleri arasına adını yazdıran Alex de Souza'nın günlerdir merakla beklenen jübilesi Türkiye saati ile dün gece 02.00'de düzenlenen müthiş törenle yapıldı.

Palmeiras kulübünün düzenlediği organizasyondaCoritiba, Flamengo, Cruziero ile Fenerbahçeli eski futbolcular da vardı. 49 oyuncunun forma giydiği törende Rüştü, Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Kezman Aurelio ve Zico gibi tanıdık isimler de yer aldı.

‘Belki maça giderim'


Maç öncesi açıklamalarda bulunan Alex de Souza, çok mutlu olduğu söyledi. Fenerbahçe'nin efsanesi, "Son röportajımda son isteğim Kadıköy'de jübile yapmak olduğunu söylemiştim. O isteğim hâlâ devam ediyor ama bana bağlı değil. Şu anda kursa gidiyorum. Hocalık yapacağım. Brezilya'da da olabilir, Türkiye'de de. Bu sene kitabım çıkacak. Onun için Türkiye'ye geleceğim. Belki heykelimle fotoğraf çekip maça giderim" dedi. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder