FLAŞ HABER

Dinsizin hakkından, imansız gelir :))

Dinsizin hakkından, imansız gelir :))

Bahattin Küçük

bahattinkucuk@gmail.com
27 Nisan 2014, 22:08
 Galatasaray, deplasmanda Elazığspor'u 1-0 yendi.

-Maçın başında Hajroviç'e yapılan hareket, penaltı ve kırmızı karttı.

-Galatasaray'ın alehine olan pozisyonlarda, hemen düdüğünü çalan hakemler gereğini yaparlarken, lehine olan bu pozisyonu, es geçtiler.

-Geçen hafta Cüneyt Çakır, Bu hafta Barış Şimşek.Bunlar tesadüf olamaz.

-Geçen haftaki yazımda, TFF ile hakemler mesajlaşırlar, hangi takımın düşeceğini ve şampiyon olacağını, birlikte dizayn ederler diye yazmıştım.

-Fakat, TFF'nin bu kadar açıkca Beşiktaşı zorla ikinci yapmaya çalışmasına rağmen, Beşiktaşlı futbolcular Federasyona yardımcı olamıyorlar.

-Aynen Galatasaray'lı futbolcular da seneye sanki Şampiyonlar Liginde oynamak istemiyorlarmış gibi, kötü futbol oynamaya devam ediyorlar.

-Galatasaraylı Teknik Heyet ve Futbolcular, Elazığspor maçının kasedini birlikte oturup izlesinler.Takım olarak  TFF'nin ve hakemlerin adaletsiz yönetimlerine İSYAN edecek, oyun oynayamadıklarını görüp, kendilerinden utansınlar.

-Bir takım bu kadar mı özgüvensiz, bu kadar mı sorumsuz futbol oynar.Sahadaki takımın Galatasaray olduğuna inanamadım.

-Galatasaray bu ligi ikinci bitirebilecek futbol oynayamıyor.Karşısında biraz iyi takım olsun, farklı mağlup olur.

-Futbolcuların özgüvenleri kaybolmuş, motivasyonları bitmiş ve kafalar karışık.Ben bu günkü oyundan MANCİNİ ile olmaz mesajını aldım.

- Eğer MANCİNİ ile yola devam edilirse, seneye Galatasaray'ı çok zor günler bekliyor demektir. Hem maddi, hem de manevi çöküntü başlar.Üstelik Galatasarayı sahada doğramaya hazır, bu Federasyon varken.

-Hafta içinde TFF Başkan vekili UFUK ÖZERTEN istifa etti.

-Aziz Yıldırım'ın Federasyonu basıp, fırça atmalarından ve bu sene FENERBAHÇE lehine bir sürü hakem desteği olmasına rağmen bunları yapmasından, sonunda UFUK bey'in vicdanını sızlatmış ve istifasını verme erdemini göstermiştir.

-Her türlü entrikanın, Yıldırım Demirören Başkanlığında açıkca yapılmasına ''YETER DEMİRÖREN YETER'' diyen, UFUK ÖZERTEN'in istifası kabul edilmedi. Aman allah mazallah bildiklerini bir anlatsa, DEMİRÖREN hakkında yazdıklarımın misli misli yolsuzlukların ortaya çıkacağından adım kadar eminim. Bu korku nedeniyle UFUK Bey'in istifası kabul edilmemiştir.

-Başta GALATASARAY başkanı ÜNAL AYSAL, Yöneticiler, CAMİA ve Futbol takımı bu sezon yapılan hataları bir araya gelip tartışmalıdırlar.

-Siyaset destekli DEMİRÖREN, TFF başkanı olduğu sürece, GALATASARAY, ne ŞAMPİYONLUK görür, ne de ''başarı,başarı,başarı'' diyen Başkan, ÜNAL AYSAL yerinde kalabilir. Galatasaray'a yapılanlara karşı hakkını savunamayan beyefendilik yapan Başkan, kendi bindiği dalı kesmektedir.

-Bu sene GALATASARAY'ın dengesini bozarak başarılı olanlara karşı, aynı tavırlarla devam edilemez.''DİNSİZİN HAKKINDAN,İMANSIZ GELİR.''

Yorum Gönder