FLAŞ HABER

Aydınlar'dan Şok Ali Koç Açıklaması!

18 Eylül 2013 Çarşamba 19:20

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, basın toplantısında Ali Koç'la ilgili şok ifadeler kullandı.

Aydınlar'dan Şok Ali Koç Açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, son günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından kendisine yöneltilen suçlama ve iddialara cevap verirken çok önemli açıklamalar yaptı.
 
Aydınlar Fenerbahçe cephesinin 3 Temmuz sürecinde ağır suçlamalar yönelttiği dönemin TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal'la ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. İşte Aydınlar'ın şu an G.Saray'da da görevli olan Köksal'la ilgili kurduğu o cümle: "Ali Koç, Ebru Köksal'ı alarak çok doğru bir karar verdiğimi bana söylemişti."
 
"Yukarıda Allah var Ali Koç niye dediniz? Neden küme düşürmediniz kulüpleri?" sorusu üzerine Aydınlar şöyle yanıt verdi: "4 yönetim kurulu üyesi çıktı. Beni hep eleştirdiler. Aslında Fenerbahçe için nasıl çalıştığımı biliyorlar. İnsanlarda insaf ve vicdan olur. Her gün ölmektense bir gün ölürüz. Düşmeyeceksiniz dedikten sonra çıkıp şov yaptılar. Bizi küme düşürün dediler. Yazılı gönderin dedim gönderemeyiz dediler. Ben onları nasıl küme düşüreyim daha sonra bizi küme düşürdüler deyip beni düşmana hain ilan edeceklerdi. Türk futbolunun çıkarlarını düşündüğüm için bu kadar net."

Yorum Gönder