FLAŞ HABER

Arda Turan Uefa'ya Konuştu

19 Kasım 2013 Salı 17:27

LA Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Atletico Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Turan, UEFA'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu Arda Turan, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her maçımızı...

Arda Turan Uefa'ya Konuştu
LA Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Atletico Madrid'de forma giyen milli yıldız Arda Turan, UEFA'ya çok özel açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu Arda Turan, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde her maçımızı final gibi oynamalı ve çıkabileceğimiz yere kadar gitmeliyiz" dedi.
Kulüp tarihinin en başarılı dönemlerinden birini geçiren Atletico Madrid, La Liga'da geride kalan 13 haftada 11 galibiyet alırken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4'te 4 yapıp iki karşılaşma kala son 16 takım arasına kalmayı garantiledi. Bu sezon 3 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlayan ve oynadığı futbolla İspanya basını tarafından sürekli övgüler alan Türk yıldız, Şampiyonlar Ligi'ne yaptıkları harika başlangıcın ardından uefa.com'un konuğu oldu.
uefa.com'a verdiği röportajda, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımızda, pozitif sonuç alabileceğimize her zaman inanıyoruz" diyen yıldız oyuncu, şu anki konumlarından memnun olduklarını ve alçak gönüllülüklerini korumaları gerektiğini vurguladı.
Milli futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin çok önemli ve zorlu bir turnuva olduğunu hatırlatarak, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız her maçta istediğimizi alacağımıza inanıyoruz ancak her maçımızı final gibi oynamalı ve çıkabileceğimiz yere kadar gitmeliyiz. Bu durum, kupayı kazanmayı hedeflemiyoruz veya yeterince hırslı olmadığımız anlamına gelmiyor. Tek düşüncemiz maçları kazanmak" ifadelerini kullandı.
"SİMEONE'UN DÜNYANIN EN İYİSİ OLACAĞINA İNANIYORUM"
Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'un, başarılarındaki en önemli etken olduğunu kaydeden Arda, "Dünyanın en iyisi olmak için çabalıyor. Oyunu okuma tarzı ve oyuncularıyla olan iletişimi gerçekten mükemmel. Sadece biraz daha deneyime ihtiyacı var. Simeone'un dünyanın en iyisi olacağına inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu. (GH/FG)
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder